Eşti asistent medical? Află aici ce salariu poţi câştiga dacă munceşti în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajatorul belgian oferă un salariu de peste 2.100 de euro lunar
Angajatorul belgian oferă un salariu de peste 2.100 de euro lunar

Asistenţii medicali, cu diplomă şi experienţă în domeniu, pot alege să muncească legal în străinătate pentru un salariu de 2.142 de euro lunar. Un angajator  din Belgia – Novellas International  - oferă în această perioadă mai multe locuri de muncă pentru asistenţi medicali.

Oferta este valabilă  prin intermediul serviciului Euures din cadrul  Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea  Forţei de Muncă ( AJOFM) Sălaj. Printre condiţiile impuse de angajatorul belgian se numără: calificarea profesională, experienţa în domeniu şi cunoaşterea limbii franceze. Salarizarea  este cea prevăzută în Beligia pentru poziţia de asistent medical şi se aplică în funcţie de vechime. Astfel, pentru primul an lucrat se oferă un salariu de 2143 euro lunar, (13 euro pe oră) respectiv  25.706 euro pe an. Conform ofertei, pe lângă salarizarea menţionată  se acordă şi primă de vacanţă în valoare de 1970 de euro şi primă de sfârşit de an de 968 de euro. Contractul de muncă este pe o perioadă nedeterminată.
Cei interesaţi pot aplica CV în limba engleză sau franceză la adresa de email: lieven.schepers@novellasint.eu  până la data de 30 noiembrie 2011. Mai multe detalii se pot obţine de la  departamentul  Eures al AJOFM Sălaj.  

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite