Emoţii în plus pentru jandarmi: din ianuarie vor fi testaţi direct de şefii de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectorul şef al IJJ, Vasile Bocea
Inspectorul şef al IJJ, Vasile Bocea

Angajaţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj vor susţine evaluările teoretice trimestriale şi anuale online, în faţa ofiţerilor Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cu ajutorul unei platforme e-learning.

Emoţii pentru jandarmii sălăjeni, care din luna ianuarie îşi vor da evalurările teroretice pe calculator, iar evaluatori vor fi, online, ofiţeri din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române tocmai de la Bucureşti. Anunţul a fost făcut de Vasile Bocea, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, care a precizat că sistemul de e-learning a fost implementat la nivelul Jandarmeriei Române. "Totul este instalat, totul este pregătit. Mai trebuie să primim doar OK-ul, iar asta se va întâmpla, probabil, în ianuarie", a precizat el.
 
Până să fie evaluaţi, jandarmii vor putea folosi platforma de e-learning pentru a învăţa. "Avem amenajaă o sală cu mai multe calculatoare, pe care cadrele vor putea găsit toată informaţia de care au nevoie pentru a se pregăti: legi, instrucţiuni, dispoziţii", a mai adăugat Vasile Bocea.

Potrivit inspectorului şef, lucrătorii IJJ susţin astfel de evaluări trimestrial (în cazul celor care execută acţiuni în stradă) şi anual (în cazul celorlalţi). În cazul în care un jandarm nu promovează evaluarea, el este reexaminat după o perioadă, iar dacă nu reuşeşte să se prezinte mai bine nici la reevaluare, se poate ajunge chiar şi la trecerea lui în rezervă. Până acum, aceste evaluări se susţineau ca probă scrisă.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite