Elevii din Sălaj testează practica de calitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ o sută de elevi de la şcolile cu profil tehnic din Sălaj vot avea ocazia să-şi pună în practică cunoştinţele acumulate la şcoală. Proiectul se va derula în patru judeţe partenere şi va avea o durată de doi ani.

Un număr de 396 de elevi din învăţământul profesional şi tehnic din Judeţele Sălaj, Alba, Gorj şi Timiş vor participa la un stagiu de pregătire pentru facilitarea intrării pe piaţa muncii, în cadrul proiectului ”Stagii de pregătire practică de calitate – elevi mai bine pregătiţi pentru piaţa muncii”.

Iniţiativa aparţine Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Alba care are ca parteneri inspectoratele din judeţele implicate. Finanţarea de 3,3 milioane lei este asigurată prin  Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) 2007 - 2013, axa prioritară 3 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii.

Lansarea oficială a proiectului va avea la Alba Iulia, în data de 31 august. Timp de doi ani, elevii vor participa la stagii de pregătire alături de 22 de persoane, reprezentanţi ai unor întreprinderi din cele patru judeţe cu atribuţii de tutori formaţi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite