Elevii de la "Gheorghe Lazăr" au talent. Vezi demonstraţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţiunea dans a fost cea mai "aglomerată"
Secţiunea dans a fost cea mai "aglomerată"

Au dansat, au cântat, au jucat teatru, s-au distrat şi au demonstrat că se pricep foarte bine şi la altceva decât la învăţat. Asta au făcut, timp de aproape trei ore, elevii Şcolii Gimnaziale "Gheorghe Lazăr" din Zalău, implicaţi în concursul "Elevii au talent", activitate prinsă în programul "Şcolii altfel".

Talente de toate genurile şi de toate... mărimile s-au perindat, ieri, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, în spectacolul "Elevii au talent" organizat de Şcoala Gimnazială "Gheorghe Lazăr" din Zalău. Trupe de dansatori ori artişti solitari, actori în devenire dând viaţă unor schiţe şi parodii memorabile, solişti vocali şi instrumentişti, sportivi - toţi şi-au arătat talentul în faţa celui mai pretenţios public: colegii lor de clasă şi de şcoală.
Dacă publicul a avut parte de trei ore de distracţie, juriului concursului i-a revenit sarcina, deloc uşoară, de a ierarhiza concurenţii, pe secţiuni. Astfel, în concursul dansatorilor, locul I a revenit Trupei Hip Hop, iar locul al II-lea, Trupei Electric. Pe locul al III-lea s-au clasat elevii din clasa a IV-a B - trupa "New Style Dance".

La secţiunea teatru, locul I a fost împărţit de trupa "Masca", formată din elevi din clasa  aV-a B, care au prezentat sceneta "Vizita", după I.L.Caragiale, şi elevii clasei a VI-a C, cu "Dl.Goe la proces". Locul al II-lea a revenit parodiei "Soacra cu trei nurori", prezentată de elevii claselor a VIII-a A şi a VIII-a B, reuniţi în trupa "Charisma", iar locul al III-ea a fost împărţit de trupa TrolFace - clasa a V-a C şi trupa clasei a VIII-a C.

În concursul soliştilor vocali, locul I a fost împărţit de Andrei gaidoş, clasa a V-a B, care a cântat hit-ul Adellei "Someone like you", şi Adelina Costina, clasa a VII-a C, cu o melodie de muzică populară. Locul al II-lea a revenit elevelor Mihaela Rotaru şi Sonia Mateş, din clasa a V-a B, iar pe poziţia a III-a au fost Bianca breban, clasa  a V-a A, şi un grup vocal din clasa a VIII-a C.

La instrumentişti, primii au fost Rareş Moisi, clasa a IV-a A, care a cântat la orgă, şi Darian Pop, clasa a VI-a, la vioară. Locul al II-lea i-a revenit Irinei Man, din clasa a II-a A (orgă), iar locul al III-lea, Dariei Gordan, din clasa a V-a A (orgă).

În concursul sportivilor, primul loc a fost adjudecat de Dan Poptelecan, clasa a VII-a A, iar locul al II-lea, de Karate - San, un grup format din elevi din clasele a III-a B şi a II-a A.

VEZI AICI UNUL DINTRE CELE MAI HAIOASE MOMENTE ALE CONCURSULUI - Alex Nicoară. clasa a II-a B, cântând piesa "Ai se eu te pego".

ANDREI GAIDOŞ, CÂŞTIGĂTOR LA INTERPREŢI VOCALI

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite