Elevi din trei licee, pârâţi la poliţie de vecini. Află aici de ce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuitorii din apropierea liceelor se plâng că elevii fumează şi lasă mizerie
Locuitorii din apropierea liceelor se plâng că elevii fumează şi lasă mizerie

Poliţiştii locali din Zalău au patrulat în ultima perioadă cu mai multă insistenţă la intrarea şi la ieşirea de la cursuri şi în perioada pauzelor în zonele a trei licee din oraş, după ce locatarii blocurilor din apropiere au sesizat Poliţia Locală cu privire la comportamentul elevilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Zalău, Lucian Trif, locuitorii din zonele învecinate Colegiului Tehnic" Alesandru Papiu Ilarian", Liceului Tehnologic "Mihai Viteazul" şi Liceului Pedagogic "Gheorghe Şincai" i-au sesizat pe poliţişti cu privire la faptul că elevii acestor licee fumează în apropierea blocurilor lor şi lasă mizerie la "locul faptei". Prin urmare, poliţiştii locali şi-au sporit atenţia în ultima perioadă şi au fost prezenţi în apropierea unităţilor de învăţământ care le au în supraveghere, atât la intrare cât şi la ieşire de la cursuri, precum şi în pauzele dintre ore.

Poliţiştii locali s-au deplasat în locaţiile menţionate de cetăţeni şi au reuşit să-i surprindă în flagrant pe elevii care au reuşit să-i enerveze pe locatari. Elevii prinşi la fumat au fost avertizaţi verbal şi predaţi diriginţilor sau profesorilor de serviciu de la unităţile respective. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite