Eleve lovite pe o trecere de pietoni din Şimleu Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două eleve de liceu au fost accidentate în cursul acestei dimineţi pe o trecere de pietoni din oraşul Şimleu Silvaniei. La volanul maşinii care le-a lovit pe cele două se afla o şoferiţă de 26 de ani din acelaşi oraş.

Potrivit unui comunicat al biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, accidentul s-a petrecut azi, 22.02.2012, în jurul orei 08,00, pe strada 1 Decembrie 1918 din Şimleu Silvaniei. B. Ilinca, 26 de ani, din Şimleu Silvaniei conducea un autoturism şi nu a acordat prioritate de trecere la două tinere de 17, respectiv 18 ani, eleve la un liceu din oraş, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător.

În urma impactului, una dintre tinere a fost rănită grav, iar cealaltă a suferit leziuni uşoare. Conducătoarea auto le-a transportat pe cele două fete la Spitalul orăşenesc din Şimleu Silvaniei, după care a anunţat poliţia despre producerea accidentului şi s-a întors la locul faptei.

Potrivit datelor primite de la reprezentanţii Spitalului Orăşenesc „Prof. Dr. Ioan Puşcaş”, fata de 17 ani s-a ales în urma impactului cu o fractură la mâna dreaptă, fiind imobilizată gipsat în zona afectată şi lăsată acasă, iar cealaltă a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral minor şi contuzie de bazin, fără a necesita internare sau tratament de specialitate.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite