Elev tâlhărit pe holul liceului. I-a smuls din mână telefonul mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevul a fost tâlhărit pe holul liceului unde învaţă
Elevul a fost tâlhărit pe holul liceului unde învaţă

Un elev din Şimleu Silvaniei a fot tâlhărit chiar în holul liceului unde urmează cursurile. Un tânăr de 18 ani i-a smuls elevului din mână telefonul mobil iar pentru a-şi asigura scăparea l-a lovit cu pumnul în faţa.

Incidentul s-a petrecut în data de 6 decembrie, în jurul orei 14,15 când poliţiştii din Şimleu Silvaniei au fost sesizaţi de K. Cristian, din localitatea Nuşfalău, care care a reclamat faptul că, în urmă cu aproximativ două ore, în timp ce se afla în holul liceului unde învaţă, un tânăr necunoscut i-a smuls din mână telefonul mobil.
Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi l-au identificat pe presupusul autor al tâlhăriei: P. Adrian, în vârstă de 18 ani, din Şimleu Silvaniei. În aceleaşi împrejurări poliţiştii au reuşit să stabilească şi faptul că autorul tâlhăriei, împreună cu un prieten, S. Vasile de 18 ani, au mai comis o tâlhărie în luna septembrie a anului trecut, asupra unei femei, pe care au deposedat-o, prin violenţă, de geanta cu acte, bani şi bunuri.
Telefonul mobil al elevului a fost recuperat, iar cei doi tineri sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite