Două persoane au fost rănite din cauza neadaptării vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neadaptarea vitezei la condiţiile drum a făcut două victime. Două accidente de circulaţie s-au produs miercuri 3 august pe raza judeţului Sălaj. Pe fondul  neadaptării vitezei la condiţiile de drum, doi şoferi au pierdut controlul volanului masinilor.

În dimineaţa zilei de miercuri în jurul orei 08,20, drumul naţional 1H, între localităţile Surduc şi Ciocmani, a avut loc un accident de circulaţie. O.Istvan, cetăţean român cu domiciliul în Ungaria, în timp ce se afla la volanul autoturismului proprietate personală într-o curbă la dreapta, a intrat pe contrasens. Maşina s-a izbit de un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 58 ani. În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din dreapta faţă a fost rănit uşor.

Tot miercuri s-a produs un al doilea accident din cauza neadaptării vitezei. Cel de-al doilea accident s-a produs, pe drumul comunal 103, în comuna Pericei.Conducătorul auto P. Iosif, din localitate, a condus cu viteză un autoturism iar într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina în şanţul de pe marginea drumului. În urma accidentului o tânără de 27 ani, din judeţul Satu Mare a suferit leziuni uşoare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite