Două femei din Zalău, prădate de hoţi în autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei din Zalău au anunţat astăzi sunând la 112 că persoane necunoscute le-au sustras din geantă pormoneele în timp ce se aflau în autobuz. Potrivit informaţiilor primite de la Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, poliţiştii îi caută şi la această oră pe hoţi.

Primul apel a fost făcut în jurul orei 13.45 de către o femeie de 36 de ani care a reclamat faptul că în jurul orei 11.00, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, persoane necunoscute i-au sustras pormoneul din geantă, în care femeia avea, potrivit declaraţiilor ei, 40 de lei şi mai multe documente. După acelaşi scenariu, o altă femeie din Zalău, în vârstă de 63 de ani, a rămas fără pormoneul în care avea 300 de lei. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11.30, tot în timpul transportului cu autobuzul, iar apelul la 112 a fost făcut la 14.20.

Pe baza indiciilor primite de la cele două femei, poliţiştii au pornit în căutarea hoţilor. Deocamdată aceştia nu au fost găsiţi, însă oamenii legii continuă cercetările.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite