Două campioane mondiale au primit azi flori de la primarul Zalăului. Vezi aici imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multipla campioană mondială şi olimpică Gabriela Szabo şi campioana mondială la fitness Diana Oprea au fost în urmă cu câteva momente în vizită la Primăria Zalău. Primarul Radu Căpîlnaşiu le-a oferit câte un buchet de flori şi cadouri promoţionale care să le amintească de oraşul nostru.

Prezente în Zalău pentru a participa la evenimentul organizat de Tenaris Silcotub - Ziua Sportului - cele două campioane s-au oprit astăzi la Primărie, unde au susţinut, alături de primarul Radu Căpîlnaşiu şi viceprimarul Daniela Coţa, o conferinţă de presă. Atât Gabriela Szabo, cât şi Diana Oprea, au lăsat un mesaj în Cartea de Onoare a instituţiei, fiind "recompensate" de prim-edilul oraşului cu câte un buchet de trandafiri roşii şi un cadou.

image
image

Daniela Coţa participă la crosul de 3 kilometri

Cât despre evenimentul de mâine, cele două oaspete de onoare ale Zalăului au lansat încă o dată invitaţia către zălăuani de a participa în număr cât mai mare la crosurile şi la celelalte activităţi sportive organizate. Viceprimarul Daniela Coţa a anunţtat, deja, public, că se va înscrie la crosul de 3 kilometri şi la ora de fitness.

image
Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite