Doljeancă cercetată pentru "şmen" cu valută în centrul Zalăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia cercetată pentru înşelătorie schimba ilegal valută în apropierea unei case de schimb valutar din centrul municipiului. După tranzacţie, sub pretextul că a greşit numărătoarea banilor, schimba teancul de bani cu altul mai "subţirel".

Poliţia Municipiului Zalău au prins o femeie din  din Negoi, judeţul Dolj, numita M. Mariana de 36 ani, care a înşelat mai mulţi cetăţeni. Femeia este cercetată în stare de libertate pentru comiterea a patru înşelăciuni de tip "şmen", transmite Biroul de comunicare al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Femeia acţiona în zona centrală a Zalăului, în apropierea unei case de schimb valutar. Urmărea clienţii care doreau să schimbe valută şi se oferea să le schimbe valuta la un preţ mai bun.

Doljeanca îşi trimitea clienţii să verifice banii la o bancă din apropiere, iar la întoarcere, sub pretextul că le-a dat prea mulţi sua prea puţini bani, se oferea să renumere sumele tranzacţionate şi schimba teancul cu altul, în sume mai mici.

 În perioada 2007-2009 un număr de patru sălăjeni au fost înşelaţi cu diferite sume de bani. Prejudiciului a fost de 11.200 de lei, fiind recuperat în totalitate şi predat persoanelro vătămate.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite