Doi vecini s-au păruit din cauza unui gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a întâmplat în weekend la Jibou, protagonişti fiind doi bărbaţi, vecini, care se ceartă de ceva vreme din pricina unui gard care le separă locuinţele şi a cărui poziţie îl nemulţumea pe vecinul devenit sâmbătă agresor.

Despre bătaia celor doi s-a aflat în momentul în care unul dintre ei s-a adresat unui echipaj al Jandarmeriei Jibou care patrula în zonă sâmbătă după-amiază, reclamând faptul că a fost lovit cu pumnii în zona feţei de către vecinul său. "În urma verificărilor efectuate de jandarmi pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta, a fost identificat B.G. de 19  ani din Jibou, care, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl avea cu vecinul său legat de un gard care le desparte locuinţele, l-a lovit cu pumnii pe reclamant producându-i acestuia mai multe leziuni în zona feţei", se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Jandarmii au întocmit actele de constatare a  infracţiunii de lovire şi alte violenţe, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea continuării cercetărilor.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite