Doar un sfert din candidaţii din Sălaj de la titularizare au luat note de trecere. Află aici rezultatele complete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproximativ 440 de candidaţi de la titularizare au aflat abia la ora 20.30 ce notă au luat la examen, pentru că Ministerul Educaţiei a transmis cu întârziere rezultatele. Din păcate, afişarea notelor n-a adus prea multă bucurie pe feţele candidaţilor sălăjeni, notele fiind de-a dreptul dezastruoase. În marea de note extrem de mici s-au strecurat, totuşi, şi două note de 10, ambele la consiliere psihopedagogică.

După ce că s-au lăsat aşteptate ore în şir, rezultatele la examenul de titularizare au adus multe lacrimi candidaţilor din Sălaj. Şi asta pentru că aproximativ doar 140, adică un sfert dintre ei, au reuşit să ia note peste 7, care să le dea speranţe la unul dintre cele o sută de posturi de titular libere în judeţ, miza acestui examen.

La limba engleză a promovat un candidat din 31

De departe, cele mai dezastruoase reyultate au fost obţinute de aspiranţii la un post de profesor de limba engleză. Din 31 de candidaţi, doar unul a luat notă de trecere. Opt au luat note între 5 şi 7, iar marea majoritate, 22, note sub 5. Mai mult, nu mai puţin de nouă candidaţi de la această disciplină au luat note de 2, iar trei au... reuşit să scrie de un 1 (unu).

BUZĂU: A predat anul şcolar trecut, iar acum a luat nota 1 la titularizare

Două note de 10 la consiliere psihopedagogică

În toată această mare de note foarte mici, s-au strecurat şi două note de 10. Ele au fost obţinute Lorena Cernucan şi Anca Dragoş, amândouă de la consiliere psihipedagogică.La polul opus se situează Lavinia Torge, care a reuşit „performanţa“ să ia cea mai mică notă: 1,3, tot la consiliere psihopedagogică.

Află aici rezultatele de la titularizare în Sălaj:

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite