Distracţie pe gheaţă la patinoarul din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul este deschis zilnic în intervalul orar 12,00 - 24,00
Patinoarul este deschis zilnic în intervalul orar 12,00 - 24,00

Singurul patinoar Zalău, amenajat în imediata apropiere a Sălii Sporturilor, este „vizitat” zilnic  aproximativ 100 de persoane. Administratorul patinoarului spune că numărul doritorilor de mişcare pe gheaţă este destul de mare, având în vedere faptul că zălăuanii nu au fost obişnuiţi cu patinoarul.

Patinoarul funcţionează la Zalău pentru al doilea an consecutiv şi aparţine lui Vasile Jula un cunoscut fotbalist. La începutul lunii decembrie patinoarul şi-a deschis porţile pentru iubitorii de mişcare pe gheaţă şi după cum mărturiseşte administratorul va fi deschis până la începutul lunii martie, desigur dacă condiţiile meteo vor fi favorabile, maxim 10 grade. „ Patinoarul este dotat cu instalaţie de îngheţare, însă temperatura ridicată de peste 8- 10 grade afectează  gheaţa. Sper să-l ţinem deschis cât mai mult, dacă vremea ne va permite”, spune Vasile Jula.
„Clienţii” vin zilnic, mai ales în această perioadă a sărbătorilor. Patinoarul este deschis zilnic în intervalul orar 12,00 -24,00,  iar cei dornici pot face mişcare pe gheaţă inclusiv în prima zi a Anului Nou. „Avem deschis tot timpul, fără întrerupere chiar şi în această perioadă, inclusiv de Anul Nou”, a adăugat Vasile Jula. Fiecare perioadă de acces este de o oră şi jumătate, urmată de o pauză de refacere a gheţii, timp în care patinatorii vor putea servi vin fiert, ceai sau cicolată caldă.

Patinoarul este deschis zilnic în intervalul orar 12,00 - 24,00

Tarife

Preţurile pentru distracţie şi relaxare sunt aceleaşi ca şi anul trecut.  Petru o oră şi jumătate de patinaj adulţii vor scoate din buzunar  10 lei iar copiii cu vârsta de până în 14 ani vor plăti 7 lei. Cei care nu au patine, pot închiria o pereche cu 10 lei, iar cei care nu ştiu să patineze dar sunt dornici de a învăţa vor fi inţiaţi chiar de administratorul patinoarului. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite