Direcţia Agricolă Sălaj a rămas, după restructurări, cu 35 la sută dintre funcţionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unele instituţii din sistemul bugetar au fost nevoite să reducă personalul cu mai mult de jumătate din numărul iniţial de angajaţi. În această situaţie se află Direcţia Agricolă Sălaj care, în urma restructurărilor din sistemul bugetar, a rămas cu 28 de oameni, inclusiv directorul, dintr-un total de 66, câţi au fost înainte.

Directorul instituţiei, ing. Ioan Bujiţă, a afirmat că activitatea instituţiei se desfăşoară destul de anevoios, întrucât toate serviciile aflate în subordine s-au păstrat, cu excepţia serviciului Plăţi (subvenţii).


„Funcţionăm cât ne e plapuma”, spune Bujiţă, fiind însă nemulţumit că, prin dispariţia centrelor locale, informaţia nu mai ajunge la beneficiari, la ţărani, sau dacă ajunge, este distorsionată.


Principala activitate a Direcţiei Agricole Sălaj se axează acum pe un serviciu complex de  inspecţii în zootehnie, legume-fructe, organisme modificate genetic, un compartiment fitosanitare, unul de fond funciar, autorizarea plantaţiilor de viţă de vie şi aplicarea politicilor agricole.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite