Din ianuarie, elevii îşi vor primi merele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii vor primi mere din ianuarie
Elevii vor primi mere din ianuarie

Până la urmă elevii sălăjeni îşi vor primi merele la şcoală, întrucât două firme s-au prezentat la licitaţie şi, evident, au câştigat. Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, a spus că este vorba despre o fermă din Turda, care va împărţi fructele pe şapte zone ale judeţului şi o fermă sălăjeană din Zăuan, care va oferi mere elevilor dintr-o singură zonă a judeţului.

 “Noi am fi vrut să încurajăm producţia locală, însă se pare că cea de la noi nu este suficientă pentru tot judeţul, astfel încât a trebuit să acceptăm ferme din alte judeţe”, a spus Tiberiu Marc.

În ceea ce priveşte “cornul şi laptele” Tiberiu Marc a afirmat, în acelaşi context, că primăriile din judeţ se descurcă bine cu produsele de panificaţie, asigurând şcolile cu produse locale, însă în ceea ce priveşte laptele, există rigori mai mari şi nimeni din Sălaj nu este dispus să investească într-o tehnologie adecvată, astfel încât a fost nevoie ca firme din alte judeţe să preia distribuirea de lapte la şcolile din Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite