Deznodământ: Află mâine cine este dascălul de pe locul I în campania "Profesorii cu care Zalăul se mândreşte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Povestea profesorului de pe locul I va fi publicată luni, 13 februarie
Povestea profesorului de pe locul I va fi publicată luni, 13 februarie

Campania iniţiată de ziarul "Adevărul" ajunge la final. Mâine, 13 februarie 2012, vă vom prezenta povestea de viaţă a profesorului care, în urma votului de pe site, dar şi în funcţie de părerile juriului şi ale redacţiei, a fost desemnat ca fiind dascălul cu care zălăuanii se mândresc cel mai mult.

După mai bine de două luni în care zălăuanii au putut să îşi nominalizeze, iar mai apoi să îşi voteze profesorii pe care îi apreciează cel mai mult, campania iniţiată de ziarul "Adevărul", "Profesorii cu care Zalăul se mândreşte" se apropie de final. Mâine, 13 februarie, veţi putea citi pe zalau.adevarul.ro povestea de viaţă a profesorului de pe locul I, după ce în ultimele săptămâni aţi aflat de la noi cine sunt, dincolo de catedră, profesorii de pe locurile 2 - 5: Simion Prodan şi Camelia Duma (care au împărţit locul 5), Dorin Cosma (locul 4), Liviu Vlaicu (locul 3), Lucia Maria Pop (locul 2).

Reamintim că în stabilirea clasamentului final s-a luat în calcul, în proporţii egale, votul cititorilor de pe site-ul zalau.adevarul.ro, votul unui juriu de specialitate şi votul redacţiei "Adevărul". Juriul a fost format din Ioan Abrudan, inspectorul şcolar general al judeţului, Eusebiu Lehene, preşedintele Ligii Sindicatelor din Învăţământ Sălaj, Denisa Petric, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor, şi Maria Cristea, coordonatorul Asociaţiei "Famisaj".

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite