Desfigurată şi băgată în spital de iubitul gelos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

I s-a întâmplat unei tinere de 23 de ani din localitatea Petrindu, comuna Cuzăplac, care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău cu multiple traumatisme, cu care s-a ales după ce concubinul ei, într-o criză de gelozie alimentată de consumul de alcool, a bătut-o măr.

Potrivit informaţiilor primite de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, incidentul s-a petrecut marţi seara, poliţiştii fiind asupra celor întâmplate de sora tinerei agresate. Victima a fost transportată de urgenţă de urgenţă la Spitalul Judeţean, diagnosticul la internare fiind de politraumatism prin agresiune, plăgi multiple la nivelul scalpului, hematoame multiple pe tot corpul, fractură deschisă braţ stând, traumatism cranio-cerebral, comoţie cerebrală şi fracturi costale.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au reţinut pe bărbat şi l-au anchetat. Au aflat, astfel, că în seara respectivă acesta băuse împreună cu nişte prieteni şi, după ce s-a întors acasă, pe fondul geloziei, a luat-o la bătaie pe femeie, lovind-o cu pumnii şi picioarele, cu o bară metalică şi bâtă de lemn. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului cu propuneri în funcţie de concluziile raportului de expertiză medico-legală.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite