Descoperire macabră în Şimleul Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 43 de ani, din Şimleu, a fost găsit fără suflare, în apartamentul său, de pe strada Libertăţii. Cadavrul bărbatului a fost descoperit azi noapte, în jurul orei 22.45.

Un tânăr din Şimleu Silvaniei a cerut ajutorul pompierilor azi noapte, îngrijorat că tatăl său nu îi deschidea, după repetate bătăi în uşa.

„Pompierii au intervenit, în jurul orei 22.45 şi au deblocat uşa aparatmentului, de pe strada Libertăţii. Din nefecirire, după ce au ajuns înăuntru, pompierii l-au găsit pe proprietar, în vârstă de numai  43 de ani, decedat”, explică Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj.

Cel mai probabil, decesul bărbatului a survenit în urma unui infarct, deoarece, conform sursei citate anterior, pe corpul decedatului nu erau  vizibile urme de violenţă.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean, pentru examenul medico – legal, medicul legist urmând să stabilească cu exactitate cauzele morţii.

În urmă cu numai opt zile, un alt bărbat, de 58 de ani,  din Şimleu a fost descoperit mort în casă, tot de pompierii militari care au fost solicitaţi să intervină pentru a-i deschide uşa apartamentului.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite