FOTO Descoperire macabră: cadavrul descompus al unui bărbat, găsit într-un canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul descompus al unui bărbat a fost scos în această după-amiază dintr-un canal de termoficare din zona intersecţiei străzilor Corneliu Coposu şi Kossuth. Pompierii s-au chinuit mai bine de două ore să scoată rămăşiţele bărbatului din canal.

Descoperire macabră marţi, 27 decembrie, pe strada Corneliu Coposu - intersecţie cu Kossuth din Zalău. Pompierii au scos dintr-un canal de termoficare din zonă cadavrul descompus al unui bărbat. Ei au fost chemaţi acolo de poliţişti, alertaţi, la rândul lor, de nişte trecători, care au sesizat mirosul pestilenţial ce se simţea când treceau pe lângă gura de canal respectivă.

image

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Intervenţia a durat mai bine de ouă ore

Pentru că spaţiul din canalul unde se afla cadavrul era foarte strâmt şi nu permitea accesul pompierilor echipaţi cu tuburi de oxigen, intervenţia a durat mai bine de două ore. A fost nevoie chiar de ajutorul lucrătorilor Companiei de Apă, care au venit cu un buldo-excavator şi au înlăturat capacul de beton ce acoperea canalul.

Din primele informaţii se pare că bărbatul al cărui cadavru a fost găsit acolo avea aproximativ 40 de ani, era un om fără locuinţă şi, cel mai probabil, se adăpostea de frig în acel canal.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite