Descoperire macabră: Cadavrul unui tânăr, găsit sub balconul unui bloc din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii comunitari au găsit în această dimineaţă, sub balconul unui bloc de pe strada Dumbrava, trupul fără suflare al lui Csaba L., un om al străzii în vârstă de numai 34 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, cadavrul a fost găsit de poliţiştii comunitari în jurul ore 8.20 şi a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în vederea efectuării necropsiei. "Din primele cercetări efectuate de poliţişti, nu sunt suspiciuni bărbatul ar fi fost omorât. Cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei", precizează ea.

Locuitorii din zonă spun că bărbatul, de loc din Aghireş, căzuse în patima alcoolului de mai mulţi ani şi dormea sub balconul unde şi-a găsit sfârşitul de luni bune. Se pare că necazurile lui au început în momentul în care, împreună cu fraţii lui, a vândut garsoniera în care locuiau şi a rămas pe drumuri. A stat o vreme la Adăpostul de Noapte, de unde a fost dat afară pentru că nu putea sta departe de băutură. Oamenii care l-au cunoscut spun că tot băutura l-a despărţit şi de soţia sa, "o femeie nevăzătoare de pe urma căreia avea bani, că avea pensie frumuşică".

image

Locuitorii din zonă spun că bărbatul căzuse în patima alcoolului

Omul străzii era un "client" al poliţiştilor comunitar, care veneau periodic şi îl alungau de sub balconul unde îşi făcuse culcuşul. Ultima dată - spun vecinii - a fost alungat în urmă cu două zile, dar s-a întors aseară în jurul orei 11.00.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite