Descoperire explozivă la coada Lacului din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un aruncător de grenade AG-7 datând din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost descoperit azi dimineaţă la Zalău un cetăţean. Acesta a apelat imediat serviciul 112 iar la faţa locului pentru asanarea muniţiei a intervenit echipa pirotehnică din cadrul ISU Sălaj.

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitată să intervină în această dimineaţă pentru asanarea de munţie neexplodată găsită în Zalău, pe strada Lacului. Muniţia constând într-un aruncător de grenade AG-7 a fost descoperită de un cetăţean în timp ce executa lucrări agricole. Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj a spus că „la faţa locului a ajuns echipa pirotehnică a inspectoratului care a indentificat muniţia ca fiind o bucată  lovitură aruncător de grenade AG-7. Muniţia a fost ridicată şi transportată în vederea distrugerii ”, a precizat Jacodi.

Atenţie!!!

ISU Sălaj recomandă pe această cale tuturor cetăţenilor ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodate, să anunţe cel mai apropiat organ de poliţie sau Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj la nr. de telefon 112, fără a le atinge şi a schimba poziţia acestora.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite