De neînvins. Jandarmii sălăjeni au câştigat, pentru a treia oară, campionatul la volei pe minister

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa va rămâne definitiv în vitrina Jandarmeriei Sălaj. Foto: Jandarmeria Sălaj
Cupa va rămâne definitiv în vitrina Jandarmeriei Sălaj. Foto: Jandarmeria Sălaj

Echipa de volei a Inspectoratului de Jandarmi Sălaj a câştigat, pentru a treia oară consecutiv, campionatul pe Ministerul Administraţiei şi Internelor. Cupa va rămâne definitiv în vitrina inspectoratului din Sălaj.

Conform Calendarului cu principalele activităţi sportive organizate la nivelul M.A.I. în perioada 19- 25 iunie, echipa de volei din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a participat la Campionatul de Volei, etapa finală pe M.A.I.,  etapă care s-a desfăşurat în localitatea Drobeta Turnu Severin.
   
„La această competiţie au participat 10 echipe care au reprezentat structurile locale ale unităţilor M.A.I.  din ţară (Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, Gruparea de Jandarmi Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Inspectoratul de Poliţie Neamţ, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Satu-Mare şi Şcoala Agenţilor de Poliţie Slatina)”, explică Cristian Bolfă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sălaj.
   
Echipa Jandarmeriei Sălăjene a fost repartizată în urma tragerii la sorţi în grupa de foc împreună cu pompierii şi poliţia din Neamţ, Academia de Poliţie  Bucureşti şi Şcoala Slatina.
   
În urma disputării meciurilor echipa Jandarmeriei Sălăjene s-a clasat pe locul I  în grupă, jucând pentru marele trofeu cu câştigătoarea din grupa 1, aceasta fiind echipa Jandarmeriei Cluj.
   
 „Performanţa  care a fost realizată  la ediţiile din 2009, respectiv 2010 s-a realizat şi la această ediţie, echipa  impunându-se cu scorul de 3-0 în finala turneului astfel că, cupa, transmisibilă, va rămâne definitiv în vitrina Jandarmeriei Sălăjene”, mai spune Bolfă.
   
Componenţa lotului:
Mr. Bărburaş Adrian (şef delegaţie), Plt.maj. Abraham Mircea, Plt.maj. Codeus Ioan, Plt.maj. Lehene Nicolae, Plt. Boroeanu Cristian, Plt. Hadade Dan, Plt. Hodişan Ioan, Sg.maj. Mocan Cristian, Plt. Buciu Ionuţ.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite