Dan Fărcaş, selectat în lotul MAI pentru Campionatul Balcanic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campion mondial în concursurile de tenis de masă rezervate pompierilor şi poliţiştilor, Dan Fărcaş va concura, de mâine, în cadrul Campionatului Malcanic la tenis de masă pentru pompieri, găzduit de localitatea bulgară Varna.

Dan Fărcaş, subofiţer în cadrul Detaşamentului de pompieri Zalău al ISU "Porolissum" Sălaj, face parte din lotul Ministerului Administraţiei şi Internelor care va reprezenta România la Campionatul Balcanic de tenis de masă, ce se va desfăşura în perioada 26 - 30 mai la Varna, Bulgaria. Potriivt unui comunicat de presă al ISU Sălaj, dan lucrează de aporape patru ani ca şi pompier, perioadă în care a urcat pe prima treaptă a podiumului la toate concursurile naţionale ale pompierilor şi a câştigat de două ori titlul de campion mondial:  în 2008, la Liverpool, şi la Vancouver, în 2009. În 2010 a participat la Campionatul Mondial pentru pompieri şi poliţişti, din Coreea de Sud,obţinând locul 3 la dublu şi locul 4 la simplu.

 Secretul succesului în acest sport este dezvăluit chiar de el: „în fiecare zi petrec cel puţin două ore în sala de antrenament, dar sunt zile în care lucrez şi mai mult”, explică Fărcaş.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite