Cursuri de patiser pentru şomerii sălăjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
28 de şomeri pot învăţa să devină patiser. Foto: Arhivă
28 de şomeri pot învăţa să devină patiser. Foto: Arhivă

28 de şomeri, din totalul celor peste 6300, se pot recalifica în meseria de patiser. Cei interesaţi de cursurile de recalificare pot obţine mai multe informaţii de la Agenţia Judeţeană  de Ocupare a Forţei de Muncă Sălaj.

AJOFM Sălaj organizează cursuri de calificare pentru 28 de şomeri, care doresc să înveţe meseria de patiser. Oferta este extrem de săracă, ţinând cont de faptul că în Sălaj sunt înregistraţi 6339 de şomeri.

Peste 3.800 de persoane pot urma un curs gratuit de formare profesională în luna iulie, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunţând, luni, organizarea, la nivel naţional, a 186 de programe de formare.

ANOFM va organiza 186 de programe pentru 3.865 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă şi a municipiului Bucureşti.

Judeţele în care, în luna iulie, se desfăşoară cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Braşov (280 de persoane), Dolj (272 de persoane), Dâmboviţa (210), Iaşi (200), Olt (180) şi Argeş (160 de persoane).

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite