Cursele cu ATV-uri fac noi victime: doi copii au ajuns la spital cu răni grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi copii de 15, respectiv 16 ani, din Zalău, au ajuns ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce s-au răsturnat cu ATV-ul pe strada Andrei Şaguna. Băiatul de 16 ani care conducea ATV-ul s-a ales nu numai cu răni grave, ci şi cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut loc ieri după-amiază pe strada Andrei Şaguna din centrul Zalăului. Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este Marian P., în vârstă de de 16 ani, din Zalău, care conducea ATV-ul fără a avea atestat de conducere şi nu a păstrat o  distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa, condus regulamentar de un zălăuan în vârstă de 62 ani, din municipiu. El a pierdut controlul ghidonului, a acroşat autoturismul şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.  În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului ATV-ului şi rănirea uşoară a pasagerului acestuia, un băiat în vârstă de 15 ani, ulterior fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe numele tânărului care a provocat accidentul oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite