Cum va fi vremea până la sfârşitul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La sfârșitul săptămânii se va accentua instabilitatea atmosferică
La sfârșitul săptămânii se va accentua instabilitatea atmosferică

După răcirea accentuată de azi şi de mâine va fi urmată, potrivit meteorologilor, de o încălzire, valabilă până la începutul lunii octombrie.

Meteorologii au emis o atenţionare prin care avertizează că temperatura aerului va marca o scădere accentuată în cursul zilei de joi în vestul, centrul şi nordul ţării, iar vineri şi în restul teritoriului, vremea devenind rece pentru această perioadă din an. Răcirea va fi asociată cu intensificări ale vântului şi ploi temporare. Maximele se vor situa sub valoarea de 16 grade Celsius.

Începând de sâmbătă, 22 septembrie, vremea de va încălzi, temperaturile cele mai ridicate urmând să se înregistreze între 25 şi 29 septembrie, cu maxime în jurul valorii de 26 de grade Celsius, iar minimele de peste 10 grade Celsius.

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Administraţiei de Meteorologie, ploi sunt aşteptate în zona noastră astăzi şi mâine, cantităţile de apă putând depăşi, pe arii restrânse 15 - 20 de litri pe metrul pătrat. În restul intervalului se anunţă ploi puţine şi slabe, cu probabilitate mai mare de apariţie în jurul datei de 27 septembrie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite