Cum poţi să devii manager de proiect ori expert în achiziţii publice fără să plăteşti nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul a fost lansat astăzi la Zalău
Proiectul a fost lansat astăzi la Zalău

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi şomerii se pot înscrie la cursuri gratuite de formare în nouă meserii căutate pe actuala piaţă a muncii.

125 de sălăjeni vor putea deveni manageri de proiect, experţi în achiziţii publice, inspectori de securitatea şi medicina muncii sau se vor putea califica în alte profesii la mare căutare în această perioadă, graţie unui proiect finanţat din fonduri europene şi derulat în Sălaj de RSC Consulting, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj. Proiectul a fost lansat azi la Zalău, în prezenţa Steluţei Racolţa, general manager al RSC Consulting, şi a lui Romeo Sârca, directorul AJOFM Sălaj.

Potrivit managerului, proiectul, în valoare de 500.000 de euro, este cofinanţat din Fondul Social European şi se va derula pe o perioadă de doi ani de zile. În acest interval, persoanele interesate vor putea urma cursuri gratuite de formare în meseriile manager de proiect, expert achiziţii publice, expert accesare fonduri structurale şi de coeziune, asistent manager, inspector securitatea şi sănătatea muncii, manager vânzări, broker asigurări, lucrător social şi lucrător comercial. Cei interesaţi se pot înscrie la AJOFM Sălaj, persoană de contact Lenuţa Butcovan. Eligibile sunt persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cele în şomaj şi persoanele inactive.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite