Cu ce surprize "atacă" Partidul Poporului alegerile parlamentare. Vezi candidaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Rus a făcut parte din conducerea PNL Sălaj
Dumitru Rus a făcut parte din conducerea PNL Sălaj

Partidul Poporului Dan Diaconescu Filiala Sălaj şi-a anunţat vineri, 19 octombrie, într-o conferinţă de presă, candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Dacă o parte dintre nume au mai fost anunţate, mai mult sau mai puţin oficial, anterior, conferinţa de presă de vineri, 19 octombrie, a adus şi două surprize. Cea mai importantă este reprezentată de Dumitru Rus, până în prezent membru în conducerea PNL Sălaj, omul de afaceri urmând să candideze pentru un fotoliu de deputat din partea PP-DD, în Colegiul Jibou. Potrivit preşedintelui PP-DD, Alin Demle, pentru celelalte trei mandate de deputaţi se vor bate, în celelalte trei colegii, Ioan Mocan (fost membru PDL) - în Colegiul Şimleu Silvaniei, Marius Şandru - în Colegiul Cehu Silvaniei şi Onorica Abrudanu (fostă membră PDL) - în Colegiul Zalău.


La Senat, Partidul Poporului Dan Diaconescu merge pe mâna preşedintelui filialei judeţene, Alin Demle, candidatul din Colegiul Şimleu - Cehu Silvaniei, respectiv cu Gheorghe Stanciu (fost membru PNŢCD, PDL ş.a.m.d.) pe Colegiul Jibou - Zalău. 


Referitor la Otto Haller, un important membru al filialei sălăjene a PP-DD şi până nu demult potenţialul candidat al partidului în Colegiul Cehu Silvaniei, preşedintele Alin Demle ne-a declarat că probleme personale l-ar fi împiedicat pe acesta să se ocupe aşa cum trebuie de campania electorală, motiv pentru care s-a luat decizia înlocuirii sala cu Marius Şandru. "Ne sprijină în campanie, va fi alături de noi, dar nu va candida", a mai spus Demle.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite