Csoka Tiberiu candidează Îîn Colegiul senatorial nr.2. Ce nume au mai apărut pe lista UDMR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Csoka Tiberiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean
Csoka Tiberiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean

UDMR Sălaj şi-a definitivat lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Printre cei aruncaţi în luptă de uniune se numără şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Tiberiu Csoka.

Potrivit datelor primite de la Szilágyi Róbert, preşedintele executiv al UDMR Sălaj, pe lângă Deres Denes şi Vegh Alexandru, anunţaţi ca şi candidaţi – primul pe Colegiul Cehu, la deputaţi, al doilea pe colegiul senatorial nr.1 – în urmă cu o lună, zilele trecute uniunea şi-a desemnat candidaţi şi în celelalte colegii. Astfel, pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul nr.1 Şimleu Silvaniei va candida Papp Lajos Levente, în Colegiul nr.3 Jibou – fostul viceprimar al oraşului de pe Someş, Sarkozi Paul, iar în Colegiul nr.4 Zalău – Kovacs Irina, directoarea Colegiului Reformat „Wesselenyi”.


În colegiul senatorial nr.2 Jibou – Zalău, Biroul Permanent Judeţean al UDMR l-a desemnat ca şi candidat pe Csoka Tiberiu, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj.


UDMR nu numai că şi-a desemnat candidaţi în toate colegiile din Sălaj, dar a acoperit şi toate colegiile din ţară. Acesta este şi motivul pentru care 30 de primari, consilieri locali, consilieri judeţeni sau simpli membri UDMR au fost nominalizaţi pentru a candida în judeţele Iaşi, Vâlcea, Botoşani, Brăila, Neamţ, Olt, Prahova şi Constanţa. „Fiecare om contează, deoarece la redistribuire contează fiecare vot. De aceea este important ca în fiecare colegiu să avem candidat, chiar dacă ştim că nu au cum să ia mai mult de 20 – 30 de voturi”, explică Szilágyi demersul UDMR de a numi candidaţi chiar şi în judeţele unde uniunea nu are organizaţii locale.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite