Criza i-a lăsat pe „boboci“ fără vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru (dreapta) şi Sergiu (stânga) candidează la titlul de Mister Boboc de la balul CNS
Alexandru (dreapta) şi Sergiu (stânga) candidează la titlul de Mister Boboc de la balul CNS

Astăzi începe sezonul balurilor bobocilor. Este, însă, un sezon sărac, cu distracţie asigurată, în mare parte, cu „resurse“ interne .Doar trei din cele şapte licee din Zalău şi-au permis să invite vedete care să cânte la balul bobocilor.

Criza îşi face simţită prezenţa anul acesta şi în licee, care au preferat, în majoritatea cazurilor, să organizeze balurile bobocilor fără a invita trupe în recital. Şi asta pentru că organizatorii – de regulă elevii din claselea XI-a – nu au reuşit să strângă din sponsorizări suma necesară pentru a aduce vedete, sumă ce se învârte, chiar şi în acest an de criză, între 1.000 şi 2.000 de euro.


Ceva mai descurcăreţi s-au dovedit a fi elevii de la Grupul Şcolar „Mihai Viteazul“, Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai“ şi Grupul Şcolar „Voievodul Gelu“, care au reuşit să strângă bani pentru nume importante ale muzicii româneşti. Primul bal are loc chiar astăzi, de la ora18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Este vorba despre cel al bobocilor de la „Mihai Viteazul“, unde vor cânta DJ Sava şi Raluka, cu a lor „I Like (The trumpet)“. Balul va fi urmat de o... MTV Party în Club La Strada, unde vor putea merge toţi cei care vor plăti câte 12 lei pentru un bilet de intrare.


Nici elevii de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai“ nu se lasă mai prejos şi îl aduc săptămâna viitoare la Zalău pe Grasu XXL. Banii necesari pentru aducerea vedetei, aproximativ 1.200 de lei, i-au strâns, în mare parte, printr-un târg caritabil organizat în curtea liceului – susţine directorul Laura Crişan. Balul de la Pedagogic va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, miercuri, 3 noiembrie, de la ora 18.00, iar un bilet de intrare va costa 11 lei.
Ultimii care şi-au permis „vedete“ sunt elevii de la Grupul şcolar „Voievodul Gelu“, care l-au invitat la balul lor, din 9 noiembrie, pe manelistul Ghiţă Munteanu. Recitalul solistului va fi integrat într-o petrecere dedicată sărbătorii împrumutate de la americani, Halloween. Balul va fi găzduit de aceeaşi Casă de Cultură a Sindicatelor, de la ora 18.30.


Fără vedete la CNS!


Balul Colegiului Naţional „Silvania“ va avea loc în 12 noiembrie şi nu va avea în program nicio vedetă. „Noi vedem asta ca o victorie, pentru că nu era normal să organizăm noi, ca şi şcoală, aceste baluri, ilegale de la A la Z“, spune Iulia Florian, consilierul educativ al colegiului. Ea precizează că balul CNS-iştilor se va desfăşura tot la Casa de Cultură a Sindicatelor şi se va derula sub forma unui reality show de genul „Big Brother“.


 Criză peste tot

Tot fără vedete va fi şi balul Liceului de Artă „Ioan Sima“, ce va avea loc miecurea aceasta, de la ora 19.00, în Green Club. În 10 noiembrie este balul „de criză“ al Liceului Sporitv „Avram iancu“, ce va avea loc tot în Green Club, de la ora 18.00, iar ultimii invitaţi la petrecere vor fi bobocii de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian“, al căror bal este programat pentru 19 noiembrie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite