Copil neatent, desfigurat de un şofer mincinos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul a fost transferat la o clinică din Cluj
Copilul a fost transferat la o clinică din Cluj

Un accident rutier petrecut în circumstanţe neclare a avut loc în weekend în cartierul de romi Pusta din Şimleu Silvaniei. Un copil de 7 ani a ajuns desfigurat într-o clinică de specialitate din Cluj, după ce a fost victima unui accident rutier - spune el, în timp ce şoferul cu pricina spune că acesta ar fi căzut, pur şi simplu, pe stradă.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, pe strada Pusta din Şimleu Silvaniei. Şoferul, Augustin C., de 29 de ani, conducea autoturismul proprietate personală prin localitate, mpment în care în faţa maşinii i-a sărit un băieţel de şapte ani din Pusta, care traversa strada în fugă şi fără să se asigure.  Pentru că băiatul a fost rănit serios în urma impactului, şoferul vinovat l-a transportat victima la spital, fără a spune, însă, adevărul despre împrejurările în care copilul s-a ales cu rănile. El le-a spus medicilor că băiatul a căzut pe stradă, apoi a plecat şi nu s-a întors la locul accidentului, neanunţând nici poliţia despre evenimentul rutier.

Şoferul a fost identificat, totuşi, de poliţişti în jurul orei 21,30. Conducătorul auto este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Copilul a fost transferat la o clinică de specialitate din Cluj

Copilul a fost dus de la Şimleu la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău unde a fost diagnosticat, potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt Codruţa Puşcaş, cu fractură de mandibulă şi multiple alte fracturi la nivelul feţei. El a fost transferat, apoi, la Clinica de Chirurgie Buco-maxilo- facială din Cluj Napoca.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite