Copil în cărucior, spulberat de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut aseară, în localitatea Aluniş. Un bărbat de 35 ani din Aluniş şi fetiţa acestuia au fost loviţi de o maşină, după ce acesta nu s-a asigurat când a întors căruciorul în care se afla copilul. Atât tatăl neatent cât şi fetiţa lui au ajuns la spital cu fracturi şi escoriaţii.

Potrivit poliţiştilor, aseară, în jurul orei 19,10, S. Dorin o plimba cu căruciorul pe fiica sa în vârstă de un pe acostamentul din partea dreaptă a drumului judeţean 108 A, prin localitatea Aluniş. La un moment dat, bărbatul s-a întors din drum, virând căruciorul spre stânga, când a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 74 ani din Baia Mare. Norocul lor a fost că viteza de rulare a autoturismului nu a fost mare, întrucât în apropierea locului de impact se efectuează lucrări de reparaţie a unui pod. Chiar şi aşa, cei doi - tată şi fiică - au fost răniţi şi transportaţi imediat la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, bărbatul a fost diagnosticat cu fractură costală stângă şi plagă hemifaţă stângă şi este internat la Secţia de chirugie. Fetiţa a avut doar câteva escoriaţii la nivelul feţei şi a fost luată astăzi de mama ei acasă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite