Copiii săraci din Sălaj aşteaptă rechizitele gratuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii care provin din familii cu venituri mici beneficiază şi în acest an de un pachet de rechizite gratuite. Sprijinul financiar se acordă prin intermediul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi al unităţilor de învăţământ. Valoarea rechizitelor pentru fiecare copil este de aprozimativ 27 lei.

Un număr de 7.695 de copii din Sălaj care provin din familii cu venituri modeste vor beneficia şi în acest an de rechizite şcolare gratuite. Suma repartizată pentru acest an este de 208 mii lei.

Fondurile se vor împărţi în mod egal. În urma unei licitaţii organizate de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj a fost desemnată firma care va furniza rechizitele copiilor.

Fiecare elev care îndeplineşte condiţiile de acordare, va primi caiete, creioane, stilouri şi alte materiale necesare la şcoală în valoare de aproximativ 27 de lei.

 „Ne-am grăbit cu procedura, astăzi semnăm contractul şi încercăm ca rechizitele să ajungă la copii la începutul anului şcolar”, susţine Ioan Abrudan, inspector şcolar general.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite