Copiii din Zalău s-au distrat astăzi... jandarmereşte. Vezi aici imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luptătorii de la Detaşamentul Mobil au făcut exerciţii demonstrative în faţa copiilor
Luptătorii de la Detaşamentul Mobil au făcut exerciţii demonstrative în faţa copiilor

Demonstraţii de luptă, dresaj de câini, arme de toate tipurile şi mărimile, cătuşe, măşti maşini de intervenţie cu sirenele pornite. Sunt doar câteva dintre surprizele cu care angajaţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj i-au aşteptat astăzi, la sediul instituţiei, pe cei peste o sută de copii de la şcolile „Gheorghe Lazăr”, „Corneliu Coposu”, „Simion Bărnuţiu” şi „Avram Iancu”, care au ales să pet

Jandarmi

Pe platoul unităţii s-au prezentat materiale specifice din dotarea jandarmilor în diferite misiuni (armament de diferite tipuri, caşti de protecţie, scuturi, bastoane de cauciuc, maşti contra gazelor, mijloace auto, materiale pentru alpinism).

Jandarmi

  Luptători din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Mobil au desfăşurat exerciţii demonstrative de autoapărare şi  exerciţii demonstrative de dresaj cu câinii de serviciu, iar la câţiva paşi mai încolo jandarmii şi-au prezentat, spre deliciul copiilor, materialele specifice din dotare: armament de diferite tipuri, căşti de protecţie, scuturi, bastoane de cauciuc, măşti contra gazelor, mijloace auto, materiale pentru alpinism.

Jandarmi

Copiii, băieţii mai cu seamă, s-au înghesuit să pună mâna pe arme, iar fetele au crescut gradul de poluare fonică din zonă activând sirenele de pe maşinile de intervenţie.
Distracţia pregătită de jandarmi a fost completată cu o gustre dulce, dar şi cu un cadou de... uz stomatologic, ca să nu se trezească cu carii de la dulciurile mâncate.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite