Copiii cu talent vor avea propriul lor show tv. Vezi despre ce este vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O televiziune din Cluj organizează în această perioadă preselecţii în toată ţara în căutarea unor copii care să participe la un talent show, care se va difuza pe post anul viitor, timp de mai multe luni.

Zeci de copiii cu talent din Zalău au participat azi, la Casa Municipală de Cultură, la o preselecţie organizată de postul de televiziune Look TV din Cluj. Echipa din Cluj a căutat în oraşul nostru copii cu talent, din orice domeniu, care să participe la un talent-show tip concurs, „Dă-te mare!E,  pe care postul de televiziune amintit îl va difuza în cursul anului viitor.


„Urmărim să-i scoatem în faţă pe copiii cu talent din toată ţara, nu doar din Transilvania. Organizăm preselecţii în toate oraşele mari din ţară, iar tot ce filmăm va fi difuzat în primele episoade ale emisiunii, care va începe la mijlocul lunii octombrie”, ne-a declarat Adrada Vaidoş, asistent de producţie la Look TV. Potrivit acesteia, un juriu va evalua prestaţiile concurenţilor din preselecţii şi va alege 60 de copii, care vor intra, efectiv, în concurs. Cei 60 vor merge la Cluj, în platoul televiziunii, şi vor prezenta, de-a lungul mai multor episoade, alte momente care să ilustreze, însă, acelaşi talent cu care s-au calificat după preselecţii. Ultimul episod va fi difuzat în 1 iuie, de Ziua Copiilor, când va fi desemnat şi marele câştigător, care va primi un premiu de 20.000 de lei.


La preselecţia de azi au participat dansatorii şi soliştii vocali din grupa mică a Ansamblului Folcloric „Columna” al Casei Municipale de Cultură şi alţi copii cu talent din oraş. Limita de vârstă impusă participanţilor la preselecţie a fost de 14 ani.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite