Control de la minister în şcolile din Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi consilier din Corpul de Control al ministrului Educaţiei se află zilele acestea în şcolile din Sălaj. Inspectorul şcolar general Ioan Abrudan spune că este vorba despre un control de rutină.

Mai multe şcoli din judeţ sunt controlate zilele acestea de către Corpul de Control al ministrului Educaţiei, într-o inspecţie despre care inspectorul şcolar general Ioan Abrudan spune că este una de rutină. "Astfel de controale au loc în fiecare judeţ. Se stabileşte o tematică, după care sunt alese, la întămplare, câteva şcoli", explică Abrudan. El spune că joi şi vineri consilierii au stat în Inspectoratul Şcolar, unde au verificat în special documentele, iar ieri şi astăzi s-au aflat în şcoli din intreg judeţul. "Se urmăresc în special documentele şcolare, activitatea de management, eficienţa cu care sunt cheltuiţi banii, modul de promovare a personalului", precizează inspectorul şcolar general.

Cel mai probabil, reprezentanţii Ministerului Educaţiei vor pleca din judeţ la sfârşitul acestei săptămâni. Concluziile controlului vor fi făcute publice după elaborarea raportului scris.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite