Consultanţă în afaceri pentru 100 de fermieri sălăjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

100 de fermieri sălăjeni au participat în aceste weekend la “Integra 2011”, un eveniment organizat în municipiul Arad. Agricultorii au aflat noutăţile în domeniul obţinerii de fonduri europene şi au primit oferte de credite avantajoase din partea unor bănci.

“Anul 2011 este în mod clar un an decisiv pentru agricultorii care doresc să acceseze Fonduri Europene şi, în mod particular, pe măsurile: 1.2.1. “Modernizarea exploataţiilor agricole”,1.2.3. “Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere” şi3.1.2. “Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi”. Din acest motiv INTEGRA 2011 este ocazia ideală pentru găsirea soluţiilor uşoare şi competitive atât la nivel de finanţare, de consultanţă şi ofertă tehnică adecvată necesităţilor dumneavoastră”, se arată într-un comunicat remis de Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Sălaj.

Agricultorii care nu pot sau nu doresc accesarea Fondurilor Europene au putut găsi soluţii excelente (ca de exemplu finanţare cu avans 0 la sută  cu plata la recoltă şi leasing atractiv pentru silozuri) pentru a putea face faţă investiţiilor dorite.

“O altă noutate absolută la INTEGRA 2011  a fost lansarea unui produs nou şi atractiv de finanţare pentru înfiinţarea culturilor împreună cu Intesa Sanpaolo Bank”, se mai precizează în comunicatul remis de DADR.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite