Consiliul Judeţean Sălaj a adoptat mersul pe jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia publică judeţeană a tăiat mai mult de jumătate din raţia lunară de combustibil pentru autoturismele din parcul auto a Consiliului Judeţean şi instituţiilor subordonate. De la 350 litri, angajaţii Consiliului Judeţean vor trebui să se limiteze la un consum de 150 litri de carburanţi pe lună pentru deplasări.

Consilierii judeţeni, reuniţi vineri în şedinţă ordinară, au adoptat un proiect de hotârăre prin care se înjumătăţeşte cota de carburanţi pentru autoturismele din parcul auto al Consiliului Judeţean  Sălaj, conform normelor impuse de Guvern.

Consumul de carburanţi a fost limitat la 150 litri pe lună pentru fiecare autovehicul aflat la dispoziţia aparatului propriu al administraţiei publice judeţene. Instituţiile şi serviciile subordonate vor avea, lunar, doar 100 de litri de carburanţi pentru fiecare autoturism.

Consileii au stabilit ca serviciile care necesită deplasări frecvente pe teren să poată împrumuta din raţia de combustibil a altor vehicule care circulă mai puţin.

Până acum, cota lunară de consum de carburanţi era stabilită de Consiliul Judeţean. Fiecare autoturism avea la dispoziţie 350 litri pe lună.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite