Consiliul Judeţean Sălaj îşi trimite oameni la Spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni s-au reunit azi în şedinţă extraordinară pentru a-şi alege reprezentanţii în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Au fost propuşi doi membri, dintre care un economist şi un jurist, şi doi supleanţi.

Consiliul Judeţean şi-a ales azi membri în Consiliul de administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, noua instituţie aflată în subordine. Este vorba despre Viorica Meseşan, şefa  Direcţiei Economice din cadrul Consiliului Judeţean şi Minodora Marincaş, consilier juridic, precum şi doi membri supleanţi: Leontina Maruşca, economist şi Cosmin Cuzdriorean, jurist. Cei patru au fost propuşi de Tiberiu Marc, şeful administraţie judeţene, şi validaţi cu unanimitate de voturi de către consilierii judeţeni reuniţi azi în şedinţă extraordinară.

Consiliul de administraţie are rolul de a dezbate principalele probleme strategice, de organizare şi de funcţionare a spitalului. Începând cu data de 10 iulie, Consiliul Judeţean va vea doi reprezentanţi, dintre care unul terbuie să fie de profesie economist.

Situaţie neclară

Marc a precizat că, în acest moment, la Spitalul Judeţean sunt o serie de probleme necunoscute administraţiei judeţene, de ordin tehnic, cum ar fi: situaţia contractelor, cum se desfăşoară procedurile de achiziţii etc..

"Noul Consiliu de Administraţie va trebui să aprobe planul de investiţii, unele din surse proprii - cu un mare grad de incertitudine, altele începute şi nefinalizate, transferurile de fonduri, descoperirile de fonduri din contracte.

Din acest motiv avem nevoie de tehnicieni. Ne trebuie o bază temeinică  şi o imagine clară de acolo, astfel încât să ne permitem să facem o strategie locală", a subliniat preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite