Consilierii chiulangii din Marca şi Surduc şi-au păstrat mandatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majoritatea comunelor şi oraşelor din judeţ şi-au constituit deja consiliile locale
Majoritatea comunelor şi oraşelor din judeţ şi-au constituit deja consiliile locale

A treia oară cu noroc. Aceasta pare să fie regula în cele două comune sălăjene, Marca şi Surduc, unde consiliile locale au putut fi constituite abia la a treia convocare, după ce proaspăt aleşii consilieri nu s-au prezentat la primele două.

Potrivit biroului de presă al Instituţiei Prefectului, la Marca s-a constituit Consiliul Local astăzi, miercuri, 27 iunie, la a treia convocare, în prezenţa a 10 din cei 11 consilieri locali. Viceprimar a fost ales Vasile Florian Pop, ales consilier pe listele PNL. Şi la Surduc cifra 3 pare să fie cu noroc, reuşindu-se, şi aici, constituirea consiliului local. Ca viceprimar a fost ales pesedistul Isai Puşcaş.

Boicoturi ale consilierilor locali apar, însă, în alte comune. Spre exemplu azi, la Benesat, şedinţa de constituire s-a ţinut până în momentul în care pe ordinea de zi s-a ajuns la alegerea viceprimarului, când consilierii au părăsit în masă sala de şedinţe. Prin urmare, Benesatul are consiliu local constituit, fără a avea, deocamdată, viceprimar.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite