Conductă de gaz spartă de un şofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În localitatea Tihău, Sălaj, un şofer beat a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile rupând conducta de gaz.

Lucrătorii postului de poliţie din Surduc au fost sesizaţi despre faptul că în localitatea Tihău a avut loc un accident în urma căruia a fost ruptă o conductă de gaz.
Potrivit informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj, Tincuţa Dumuţa, la faţa locului s-a constatat că I. Vlad, de 21 ani, a condus un autoturism marca Renault, sub influenta băuturilor alcoolice, din care cauză a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara părţii carosabile şi a rupt conducta de gaz. Tânărul şofer a fost testat cu aparatul alcooltest, care a evidenţiat o îmbibaţie în aerul expirat de 1,01 mililitri pe litru, apoi a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Jibou pentru recoltarea de probe biologice. O echipă de la EON GAZ a ajuns la faţa locului pentru a opri alimentarea cu gaz a conductei şi au intervenit pentru repararea conductei. Şoferul este cercetat pentru infracţiunea de conducere sub influenta băuturilor alcoolice şi distrugere din culpa a conductei de gaz.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite