Conductă de gaz ruptă azi-noapte de un şofer de 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 18 ani din Zalău a reuşit azi-noapte să pună pe jar mai multe instituţii, după ce, pe fondul lipsei de experienţă la volan, a derapat şi a intrat cu maşina în curtea unei case de pe strada Gheorghe Doja, avariind conducta de alimentare cu gaz.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, tânărul, care abia îşi luase permisul, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a derapat, intrând cu maşina în poarta unei case de pe strada Gheorghe Doja, în zona intersecţiei cu drumul spre Hotelul Royal. În urma impactului a rezultat şi ruperea unui branşament la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din zonă. La faţa locului au ajuns imediat pompierii, care au izolat perimetrul, dar şi lucrătorii E.On Gaz Distribuţie.

Potrivit informaţiilor primite de la Oana Trandafir, purtătorul de cuvânt al furnizorului de gaz, echipa a sistat serviciul de distribuţie a gazelor, măsura afectând, însă, un singur consumator. Alimentarea cu gaze natuale va fi realuată, potrivit reprezentanţilor E.On, în cursul acestei după-amiezi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite