Concurs spiritual pentru elevii sălăjeni. Vezi aici câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la liceele din Sălaj au participat la un concurs pe teme religioase, organizat, la finele săptămânii trecute, la Colegiul Naţional Silvania din Zalău. Cea mai bună notă a primit-o un elev de la Colegiul Simion Bărnuţiu, din Şimleu.

Colegiul Naţional „Silvania”din Zalău a găzduit şi în acest an, la ziua Praznicului Înălţării Mântuitorului “Sesiunea de referate şi comunicări ştiinţifice” ale elevilor la disciplina Religie.

Această manifestare organizată cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Petroniu a avut ca temă “Familia în slujirea și promovarea vieții”.
Comisia care a evaluat lucrărlie prezentate de elevi a fost alcătuită din prof. Bumbaş Dan, de la Grupul Şcolar “Mihai Viteazul” , prof. Costea Dan de la Liceul pedagogic “Gh. Şincai” din Zalău, preşedinte al comisiei fiind doamna inspector, Claudia Boha.

“În urma prezentării şi evaluătii lucrărilor au fost acordate trei premii după cum urmează: premiul I , lucrarea „Familia creştină - Betleemul credinţei” întocmită de elevul Pop Emilian de la Colegiul Naţional „Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei, având ca şi coordonator pe prof. Porumb Cosmin – Cristian, premiul II, lucrarea “ Familia creştină la Sfântul Ioan Gură de Aur” întocmită de eleva Deac Diana de la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău, coordonator pr. Prof. Ciurbe Calin, iar premiul III, lucrarea “ Familia creştină” întocmita de elevele, Bican Flavia – Teodora şi Ciocian Corina de la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, coordonator prof. Avram Dan”, se arată într-un comunicat postat pe site ul Episcopiei Sălajului.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite