Concurs cu premii pentru profesori. Află dacă poţi participa şi tu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
550 de profesori din Zalău au participat la cursurile pentru dobândirea certificării ECDL
550 de profesori din Zalău au participat la cursurile pentru dobândirea certificării ECDL

Un concurs dotat cu premii cu valori cuprinse între 400 de lei, pentru menţiuni, şi 800 de lei, pentru premiul I, se va desfăşura în perioada următoare în şcolile din Zalău. Concursul se adresează profesorilor care au urmat cursurile pentru obţinerea certificării ECDL (European Computer Driving Licence).

Cei 550 de profesori şi cadre didactice auxiliare din Zalău care au participat la programul de formare IT "Certificare ECDL a cadrelor didactice din Zalău, un nou pas spre integrarea tehnicilor IT la orele de curs", organizat de Inspectoratul Şcolar, îşi vor putea folosi acum cunoştinţele dobândite prin program participând la un concurs cu premii organizat de echipa de proiect. Anunţul a fost făcut astăzi, 27 martie, într-o conferinţă de presă, de către profesorul Mirel Matyas. Potrivit acestuia, cei interesaţi se pot înscrie până în 4 aprilie depunând la Inspectoratul Şcolar o fişă tip şi un portofoliu cu proiecte de lecţie în care să aplice elementele învăţate la cursurile ECDL (European Computer Driving Licence). Proiectele trebuie depuse în format electronic.

În perioada 19 - 23 aprilie, portofoliile concurenţilor vor fi evaluate, iar în 25 aprilie vor fi anunţaţi câştigătorii. Autorii celor mai bune proiecte vor fi premiaţi în cadrul conferinţei de închidere a programului, ce va avea loc, cel mai probabil, în 30 aprilie. Va fi acordat un premiu I, constând în obiecte de birotică şi IT în valoare de 800 de lei, un premiu II, în valoare de 700 de lei (tot în produse), un premiu III, de 600 de lei (produse) şi două menţiuni în valoare de 400 de lei fiecare (produse). Fondul de premiere este asigurat, la fel ca şi banii pentru programul de formare, din fonduri europene (POS DRU), printr-un proiect câştigat de Inspectoratul Şcolar.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite