Concurs cu premii substanţiale pentru elevi: „Corneliu Coposu în istorie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii din clasele VIII – XII, pasionaţi de istorie, indiferent de specializare, profil sau forma de învăţământ pe care o urmează sunt  aşteptaţi să se înscrie la concursul „Corneliu Coposu în istorie”.

Fundaţia „Corneliu Coposu” în colaborare cu Ministerul Educației Cercetării, Tineretului și Sportului, Fundația  „Konrad Adenauer” , Muzeul Județean de Istorie și Artă-Zalău, Centrul de Cultură și Artă al județului Sălaj și Inspectoratul Școlar al județului (ISJ) Sălaj, organizează cea de a III-a ediție a concursului național „Corneliu Coposu în istorie”. Acesta este adresat elevilor din clasele VIII-XII, iar premiile acordate de organizatori sunt substanțiale.

După cum a explicat  Marin Pop, preşedintele executiv al Fundaţiei „Corneliu Coposu”- filiala Sălaj, cea de a III-a ediție a concursului a debutat pe data de 1 octombrie 2011 și se va încheia pe data de 15 aprilie 2012 iar festivitatea de premiere va avea loc la Zalău, pe data de 19 mai 2012. Cei interesaţi pot accesa siteul fundaţiei www.corneliu-coposu.ro, unde vor afla detalii despre regulamentul de organizare a concursului, bibliografia, structura și valoarea premiilor. De asemenea, corespondența legată de concurs va fi trimisă pe adresa de email: concurs-ed3corneliu-coposu.ro.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite