Complexul de Servicii Comunitare din Cehu Silvaniei, aproape de finalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modernizarea Complexului de servicii comunitare Cehu Silvaniei este aproape de final. Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Sălaj, stadiul financiar al implementării proiectului de modernizare este de 83,3 la sută, iar echipa de proiect se pregăteşte pentru recepţia lucrărilor.

În 25 septembrie 2009, Consiliul Judeţean Sălaj a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Modernizarea şi extinderea Complexului de Servicii Comunitare Cehu Silvaniei prin înfiinţarea de ateliere vocaţionale pentru tinerii ieşiţi din sistemul rezidenţial”.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, având ca sursă de finanţare Fondul European de Dezvoltare Regională.
Obiectivul principal al proiectului vizează extinderea şi modernizarea Complexului de servicii comunitare Cehu Silvaniei prin înfiinţarea unor ateliere vocaţionale pentru tinerii ieşiţi din sistemul rezidenţial. Valoarea totală a proiectului, estimată la data semnării Contractului de Finanţare, a fost de 3,5 milioane lei, din care contribuţia Consiliului Judeţean Sălaj este de 56.630 lei.
   

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite