Compact cântă „pentru prieteni” la Popasul Romanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii formaţiei Compact sunt aşteptaţi în această seară, de la ora 20.00, la Restaurantul Popasul Romanilor unde vor putea să-i asculte live pe Paul Ciuci (chitară şi voce), Aurel „Leluţ” Vasilescu (tobe), Adrian „Coco” Tinca (bas) şi Adrian Kiselef (clape).

"Spectacolul va începe la ora 20.00, dar înaintea de întâlnirea cu formaţia Compact, clienţii noştri sunt invitaţi să participe la o prezentare auto, oferită de Hyundai România, care va avea loc în curtea hotelului. În aceeaşi locaţie, de la ora 17.00 va începe un grill party, cu produse la grătar şi bere la dozator. Totodată, clienţii pot rămâne alături de noi până dimineaţă, deoarece, după concert va începe un alt party pe muzica DJ-ilor noştri”, explică Adriana Moldovan, administratorul de la Popasul Romanilor.

Preţul unui bilet de intrare la concertul Compact este de 30 de lei, iar pentru mai multe detalii şi rezervări puteţi intra pe site-ul www.popasul-romanilor.ro sau la restaurantul Popasul Romanilor,  situat la 10 kilometri de Zalău, pe drumul înspre Cluj.

„E sărbătoare când venim la Zalău”

Paul Ciuci, vocalistul formaţiei Compact, a declarat, în exclusivitate pentru reporterul „Adevărul de Seară”, că reîntâlnirea cu fanii din Zalău va fi transformată într-o adevărată sărbătoare.

„Vom cânta piese de pe toate albumele noastre, hit-urile care ne-au consacrat, dar şi piese noi. Practic, asta facem la fiecare concert. Încercăm să venim şi cu piese noi, pe care fanii nu le au acasă pe CD”, spune Paul Ciuci. Ultimul concert al celor de la Compact în Zalău a avut loc la finele anului 2009.

Cifră

30

de lei costă biletul la concertul Compact

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite