Comitetul Olimpic a trimis o scrisoare în Sălaj. Vezi aici de ce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iris Kiraly este printre cele mai bune jucătoare de tenis din ţară, la categoria ei de vârstă
Iris Kiraly este printre cele mai bune jucătoare de tenis din ţară, la categoria ei de vârstă

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a transmis pe adresa Inspectoratului Şcolar o scrisoare de felicitare. Motivul acestui demers : două eleve de la Şcoala „Gheorghe Lazăr” din Zalău au obţinut premii la un concurs naţional de literatură şi jurnalism sportiv.

Potrivit inspectorului şcolar Marcel Lucaciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Judeţului Sălaj, la baza demersului Comitetului Olimpic stă faptul că două eleve din Zalău, ambele de la Şcoala „Gheorghe Lazăr”, au obţinut premii la Concursul de literatură şi jurnalism sportiv „Un condei numit Fair Play”. Este vorba despre Iris Roberta Kiraly, cunoscută de iubitorii sportului şi pentru performanţele ei naţionale la tenis de câmp, care a obţinut premiul al treilea la secţiunea de proză (11 – 14 ani), şi despre Cristiana Petre, olimpică naţională la limba şi literatura română, de această dată câştigătoarea unei menţiuni la concursul amintit.


Reprezentanţii comitetului au adresat felicitări şi profesorilor care le-au pregătit pe cele două eleve. „Considerăm că, dincolo de talentul premianţilor, este cu atât mai remarcabilă competenţa profesorilor îndrumători Maria Radu, Diana Iacob şi Vasile Prodan, fără ale căror eforturi pedagogice, suntem convinşi, nu ar fi fost obţinute aceste rezultate”, se arată în scrisoare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite