Cioban omorât sub roţile unei maşini de teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul avea 43 de ani şi lucra ca şi cioban în Treznea
Bărbatul avea 43 de ani şi lucra ca şi cioban în Treznea

Un bărbat de 43 de ani, care lucra ca şi cioban la sătenii din localitatea Treznea, a fost găsit mort într-o colibă de pe păşune. Din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că bărbatul a murit după ce un tânăr aflat la volanul unui autoturism de teren a trecut cu o roată peste el.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, poliţiştii au fost anunţaţi luni seara, de un localnic din Treznea care îl găsise mort în colibă pe ciobanul de la stâna de oi a sătenilor. Raportul medico – legal a relevat faptul că bărbatul a murit din cauza mai multe leziuni interne ce ar fi putut fi produse prin agresiune. Totodată, autopsia a evidenţiat faptul că ciobanul consumase băuturi alcoolice înainte de a muri.

În urma invstigaţiilor făcute ulterior de poliţişti, aceştia au aflat că în seara în care a fost găsit mort bărbatul un tânăr de 26 de ani din Treznea a condus un autoturism de teren pe o păşune din apropierea stânei. "Acesta a declarat că, la un moment dat, a simţit că a trecut cu roata din dreapta faţă peste ceva. A oprit maşina şi a văzut că trecuse peste bărbatul care dormea în iarbă. Crezând că nu a păţit nimic, tânărul l-a dus în colibă pe ciobanul care nu se trezise şi apoi a plecat, dar s-a întors o jumătate de oră mai târziu şi atunci a constatat că acesta murise", precizează purtătorul de cuvânt.

Pe numele tânărului s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă între unu şi cinci ani de închisoare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite